Over ONS - Header Website WCC - Peter met Team
De Web Cab Company ziet geen problemen maar uitdagingen...

Even voorstellen...

Hallo, mijn naam is Peter Gortenmulder en heb inmiddels ruim 30 jaar ervaring in de taxibranche. Ik ben eerst als werknemer begonnen bij een taxibedrijf, daar heb ik de nodige ervaring opgedaan als chauffeur maar ook als centralist. Had de smaak goed te pakken en vond het omgaan met de mensen en het regelen van de meest uiteenlopende transfers echt geweldig. Ik besloot toen voor mijzelf te beginnen, waarvan ik heden ten dagen nog geen spijt heb gehad.

Peter - Koffie - Zon - WCC
Peter - vanuit EQV - volledig pak - WCC

Over ons...

Inmiddels is het eigen bedrijf uitgegroeid tot de Web Cab Company met eigen wagenpark, 3 vaste chauffeurs een office manager en een groot netwerk aan chauffeurs om ons heen. Wij verzorgen niet alleen zakelijke maar ook reguliere ritten. Ook hebben wij een VIP pakketservice en verhuren wij ook onze Mercedes taxi bussen aan ZZP’ers.

Wij streven naar kwaliteit , veiligheid en een onbezorgde rit voor een tevreden klant. De Web Cab Company ziet geen problemen maar uitdagingen…

Wij hopen U snel van dienst te mogen zijn!

Waarom kiest u voor ons...

Wij streven naar een naadloze transferervaring met onze service, onberispelijke veiligheidsnormen en een maximaal comfortniveau. Uw tevredenheid is onze drijfveer.
Reserveer uw transfer bij de Web Cab Company en ontdek het verschil in:

Web Cab Company Services

3D schijf-wcc-verhuur

VERHUUR

Voor meer informatie over de verhuur van onze taxi's...
"klik op de button"

3D schijf-wcc-taxi

Taxi Transfer

Voor meer informatie over onze transfermogelijkheden...
"Klik op de button"

3D schijf-wcc-pakketservice

PAKKET

Voor meer informatie over onze post/pakketservice...
"Klik op de button"

"Benieuwd naar onze mogelijkheden?"

De Web Cab Company ziet geen problemen maar uitdagingen…Ontdek de veelzijdigheid van onze diensten en wees benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wacht niet langer en laat ons u verrassen met onze uitstekende service en op maat gemaakte oplossingen. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe we uw wensen kunnen vervullen!

De Web Cab Company ziet geen problemen maar uitdagingen...

© 2024 Web Cab Company. All Rights Reserved. Webdesign by Typisch C

Scroll naar boven