Web Cab Company

WCC handruk P en P zw

Peter Gortenmulder

Over ons ...

Hallo, mijn naam is Peter Gortenmulder en heb inmiddels ruim 25 jaar ervaring in de taxibranche. Ik ben eerst als werknemer begonnen bij een taxibedrijf, daar heb ik de nodige ervaring opgedaan als chauffeur maar ook als centralist. Had de smaak goed te pakken en vond het omgaan met de mensen en het regelen van de meest uiteenlopende transfers echt geweldig. Ik besloot toen voor mijzelf te beginnen,  waarvan ik heden ten dagen nog geen spijt heb gehad. Inmiddels is het eigen bedrijf uitgegroeid tot de Web Cab Company met eigen wagenpark, 3 vaste chauffeurs een office manager en een groot netwerk aan taxichauffeurs om ons heen. Wij verzorgen niet alleen zakelijke maar ook reguliere ritten. Sinds een paar jaar verhuren wij ook onze Mercedes taxi bussen aan ZZP’ers. 

Wij streven naar kwaliteit , veiligheid en een onbezorgde rit voor een tevreden klant. De Web Cab Company ziet geen problemen maar uitdagingen…

Wij hopen U snel van dienst te mogen zijn! 

Onze service ...

Favicon WCC

Taxi service

Voor info klik hier

Taxi Taxiverhuur Pakketservice Logo Taxiverhuur

Taxi verhuur

Voor info klik hier

WCC pakketservice

Pakket service

Voor info klik hier

Dit is de kop

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Scroll naar boven