De Web Cab Company ziet geen problemen maar uitdagingen...

Onze Taxi Service

U kunt bij ons 24/7 online reserveren*…Waar en wanneer U wilt. (*LET OP de reserveringsvoorwaarden). Heeft u direct, binnen het uur of ’s nachts een taxi nodig is het beter om ons even te bellen +31 (0)6 1616 6666. De Web Cab Company streeft naar een onbezorgde transfer voor U. Wij zijn altijd op tijd, minstens 5 minuten voor de aanvangstijd staan wij al voor U klaar. Wij wachten liever even op U dan U op ons moet wachten. Onze chauffeurs zorgen voor een veilige en comfortabele transfer. Water en een snoepje zijn aanwezig en met langere transfers wordt  U gevraagd of U tussendoor een koffiepauze/sanitaire stop wilt hebben. Het gaat tenslotte bij de Web Cab Company om Uw comfort en wij willen graag een tevreden klant afzetten op de plaats van bestemming.

Diverse transfer mogelijkheden ...

Zakelijk

Privé

Specials

Hieronder een aantal van onze transfermogelijkheden voor U uitgelicht. Mocht Uw transfermogelijkheid hier niet tussen staan aarzel niet om ons ernaar te vragen. Stuur Uw vraag naar info@webcabcompany.com en wij zullen zo snel mogelijk Uw mail/vraag beantwoorden.

Schiphol transfer

Een veelvoorkomende transfer bij ons…van en naar Schiphol (Luchthaven Amsterdam). Voor zakenreis of vakantie. Uw wordt afgezet bij de Terminal van Uw vertrekkende vlucht en wordt geholpen met het uitladen van de bagage. U reis kan beginnen.

Bij het ophalen vragen wij U naar het Meeting point te komen (zie foto)of naar een afgesproken plek. De chauffeur zal een naambordje/ipad bij zich hebben met Uw naam erop. Laat Uw telefoonnummer bij ons achter en zet Uw telefoon aan zodra U geland bent. Zo kunnen we elkaar altijd bereiken.

U kunt een keuze maken uit een standaard 4 persoons-taxi, een 7 persoons taxi-bus  of een 8 persoons taxi-bus.

WCC Meetingpoint Schiphol

Uw crew vervoeren wij van Schiphol naar de havens Amsterdam, Rotterdam en vica versa. Wij zorgen ervoor dat de crew altijd op tijd is. Wij zijn bekend met immigratie/ rivierpolitie en het in orde maken van documenten. Ook het brengen naar een dokter, ziekenhuis of tandarts kunnen wij voor u regelen. Wij begeleiden het bemanningslid tot hij/zij weer terug is op plaats van bestemming. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op

Directie-,Vip- of groepstransfer is bij ons ook mogelijk. Onze chauffeurs zijn netjes in pak gekleed, spreken Nederlands en Engels, en verzorgen voor U een veilige en comfortabele transfer in een jong en goed onderhouden wagenpark. De Web Cab Company staat graag voor U en Uw klant klaar. 

Zakelijke klanten kunnen naast contant, pin of creditcard ook op rekening de taxitransfer betalen. Middels het rijden op rekening kunt U, zonder dat Uw medewerkers of gasten de taxitransfer in de taxi moeten betalen, bij ons voor hun een taxi reserveren. Wij beschikken voor onze vaste klanten over een digitaal reserveringssysteem. 

Voor meer informatie over onze transfers, het op rekening rijden of ons digitale reserveringssysteem kunt U contact opnemen met info@www.webcabcompany.com

Wij verzorgen sinds kort ook transfers voor pakketten die een net iets meer begeleiding vragen dan per koerier. Bij ons wordt het pakket 1 op 1 bezorgd. Pakket wordt op Uw gewenste tijd opgehaald en afgeleverd met eventueel bijbehorende documentatie afhandeling daarbij. Kijk ook op onze pagina “Pakketservice” 

ML 63 AMG

Maak er een mooie en bijzondere dag van !!!

Bruiloft/Bijzondere gelegenheid...

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met Uw wensen mee voor deze aangelegenheid.
Contact

*LET OP de reserveringsvoorwaaarden

Scroll naar boven